fbpx

Curăţenie camere hotel

Când vine vorba despre curățarea unei camere dintr-o unitate de cazare, există numeroși factori care trebuie luați în considerare. Pe de o
parte, nu putem uita că această sarcină este extrem de importantă pentru evaluarea pozitivă a cazării, odată ce clientul părăsește camera. 

Atunci când oaspeţii intră în camera care le este alocată, se aşteaptă să găsească un spaţiu curat, aranjat şi dezinfectat, ca şi cum ar fi nou, prin urmare, cei care se ocupă de curăţenie trebuie să fie calificaţi în acest domeniu pentru a putea satisface aceste aşteptări. Nu trebuie omis niciun detaliu, pentru ca impresia clienţilor să fie întotdeauna bună. Pentru a curăța temeinic o cameră dintr-o unitate de cazare, este necesar să ne amintim că următorul client care intră pe ușă trebuie să aibă sentimentul că spațiul este complet nou. 

Pentru a optimiza timpul, este indicat să se realizeze toate etapele în aceeași ordine. În felul acesta nu se va uita niciodată niciun colț și toate sarcinile legate de curățenie vor fi îndeplinite cu ușurință. 

Știind acest lucru, este timpul să încercaţi serviciile puse la dispoziţie de către firma noastră. Înainte de aceasta, vă amintim că de această sarcină se va ocupa o echipă cu vastă experienţă în industria ospitalităţii de 4 şi 5 stele. Mai jos veţi regăsi cele 2 tipuri de servicii de curăţenie pe care vi le propunem.

Curăţenia camerelor ocupate

Curăţenia camerelor eliberate